O nama

Dobrodošli na web shop Meridizajn, obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge, vl. Ana-Marija Šapina, vašu pouzdanu destinaciju za jedinstvene i personalizirane proizvode! Naša misija je pružiti vam vrhunsku kvalitetu i izuzetnu uslugu, čineći vaše iskustvo kupovine jednostavnim i ugodnim.

Vjerujemo u kvalitetu, kreativnost i individualni pristup svakom klijentu. Svaki korak našeg poslovanja, od dizajna do isporuke proizvoda, vođen je tim principima kako bismo osigurali da svaki naš proizvod odražava vašu osobnost i stil.

Naša priča

Naš put započeo je sa strašću prema dizajnu i željom da stvorimo proizvode koji su više od običnih predmeta - proizvode koji pričaju priču, odražavaju osobnost i stvaraju uspomene.

Meridizajn je osnovan s ciljem da donese kreativnost i personalizaciju u svakodnevne predmete. Specijalizirani smo za izradu naljepnica za vozila, čestitki, pozivnica i raznih drugih personaliziranih proizvoda. Naša strast prema dizajnu i posvećenost detaljima omogućuju nam da stvorimo proizvode koji su ne samo funkcionalni, već i estetski privlačni.

Naša ponuda

U našoj ponudi možete pronaći širok spektar proizvoda koji će zadovoljiti vaše potrebe za personalizacijom. Bilo da trebate naljepnice za vaš automobil, čestitke za posebne prigode ili unikatne pozivnice, personalizirane kasice ili otirače, Meridizajn je tu da vam pomogne. Svaki proizvod izrađujemo s posebnom pažnjom.

Naša predanost kupcima

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu. Naš tim za korisničku podršku uvijek je spreman pomoći vam sa svim pitanjima i pružiti vam potrebne informacije. Cilj nam je da se osjećate sigurni i zadovoljni prilikom svake kupovine.

Za sva pitanja, prijedloge ili povratne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem emaila meridizajn@outlook.com. Tu smo da vam pomognemo!

Hvala što ste odabrali Meridizajn! Radujemo se što ćemo biti dio vaše kupovine i pomoći vam da ostvarite svoje kreativne ideje.